Metamorfosemassage

Door hele zachte aanrakingen te geven op specifieke punten boven op de voeten, op de handen en hoofd worden de reflexzones van de wervelkolom gestimuleerd, waardoor de diverse bewustzijnsniveaus herinnerd worden aan onze oorspronkelijke talenten en kwaliteiten. Hierdoor komt een bewustwordingsproces op gang die blokkades zichtbaar maakt om getransformeerd te worden. Dit leidt tot (diepe) onstpanning (fysiek) en helderheid (emotioneel). De levenskracht en levensvreugde kan weer vrij gaan stromen.

We komen dieper in contact met onze ware kern, wie we zijn en wat we willen in het leven.

Deze methode is uitermate geschikt voor kinderen door de fijne zachte aanraking.

De grondlegger van de Metamorfosemassage is Robert St. John (1914-1996), hij ontdekte dat deze zones verbonden zijn met de prenatale periode waarin de basis wordt gelegd voor de talenten en de kwaliteiten. Hij noemde de therapie eerst prenataal therapie. Maar door de transformatie die mensen na deze therapie bereikten, werd het veranderd in metamorfose massage. De naam is gebaseerd op de ontwikkelingsfases/proces van een rups tot vlinder.

Klachten (fysiek, emotioneel, mentaal) die baat kunnen hebben bij Metamorfose Massage zijn onder ander: ADHD, HSP/hoogsensitiviteit, leerproblematiek, somberheid, niet blij zijn in het leven, stress, zinloosheid in het leven ervaren, en meer….

Contact

Voor informatie en een afspraak belt u: 06-4103 1764, bij geen gehoor spreekt u dan de voicemail in. Voor een nog sneller antwoord terug, stuur een whapp /sms of email: info@flex4feet.com

Contact

06 41 03 17 64
info@flex4feet.nl
Loogkruidstraat 21
1313JE Almere

Social Media

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
© 2024 Flex4feet.com
Gemaakt door: Anna-Webdesign