Reviews

Edite dos Santos is een zeer goede voetreflexologe !! . Zij verloste mij b.v. van een acute, zeer pijnlijke hielspoor. Na 1 behandeling door Edite kon ik v.a. de volgende dag weer pijnloos lopen! Zij voelt zelf aan waar de pijnpunten zitten. Dankzij haar bijzondere gaven geeft zij goede adviezen betr. voeding, aanvullingen enz. op het persoonlijke vlak.
-Anke Elemans - Couwenberg - Deventer


Ik ben al meerdere keren voor de voetreflex behandeling bij Edite geweest en het was een verademing. De behandeling zelf voelt heerlijk ontspannend en erna waren mijn nekklachten verdwenen. Verder kom Ik graag bij Edite, omdat het een hele warme en lieve dame is, en waarmee ik heerlijk kan praten.
- Michelle Meijer


Edite haar manier van behandelen heb ik enige jaren geleden mogen ervaren toen ik er best wel doorheen zat na een zware bevalling en minder makkelijke kraamperiode. Haar manier van voetreflex geven en praten is zacht, liefdevol, en ook licht door een gezonde kleine dosis humor gemengd met advies en wijze woorden . Het is daardoor heel makkelijk en licht om je verhaal kwijt te kunnen. Door de massage en het gesprek voelde ik me helemaal ontspannen worden, en mijn kleine meid viel op mijn schoot in slaap. Een voetreflex massage van Edite kan ik zeker aanraden! En behalve ontspannen kom je absoluut wijzer ervan terug……
Rafaela van de Vliet


Met regelmaat ontvang ik een ontspannende en weldadige reflexologiebehandeling van Edite. Een moment waarop ik helemaal tot mezelf kan komen en ballast kan loslaten. Ook na de behandeling ervaar ik een diepe rust van binnen. Daarnaast geeft ze me inzicht in zowel mijn gezondheid als in thema’s die in mijn leven een rol spelen. Ik ervaar dan ook dat Edite het vermogen heeft om kennis en informatie door te geven die verder reiken dan wij met ons verstand kunnen bedenken. Inzichten op diep niveau, die een handreiking kunnen zijn om meer uit het leven te halen. Dit maakt Edite en de consulten die ze geeft zo bijzonder. En minstens even belangrijk voor mij is dat ze een heel warm en liefdevol mens is, bij wie ik me vanaf onze eerste ontmoeting op mijn gemak voel.
Liefs van Inez Revet


Contact

06 41 03 17 64
info@flex4feet.nl
Loogkruidstraat 21
1313JE Almere

Social Media

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
© 2024 Flex4feet.com
Gemaakt door: Anna-Webdesign