Voorstellen

Persoonlijk

Er was eens een jonge dame van 21 jaar die in aanraking kwam met voetreflexologie via een voetreflexologe die haar moeder behandelde. Ze zag dat haar moeder qua gezondheid enorm opknapte en minder pijn had. Een keer ging ze uit nieuwsgierigheid mee en er was gelijk een klik met de voetreflexologe. die haar vertelde dat voetreflexologie deze jonge dame op het lijf geschreven was en dat ze dat kon gaan studeren. Maar ze was jong en stond aan het begin van haar maatschappelijke carrière en voeten waren nou niet exact wat op ‘het lijstje’ stond.

Het leven ontvouwde zich, ze trouwde en kreeg kinderen. Ze leerde veel van het moederschap en over zichzelf. Hoogtepunten en dieptepunten in het leven volgden. Tot er zich een moment in haar leven aandiende waarbij existentiële vragen niet meer ontweken konden worden en antwoorden gezocht werden voor de grote vragen: ‘wie ben ik, waarom ben ik hier op aarde en wat is mijn missie in het leven?’ Een tijd van introspectie en zelfontplooiing volgde. In haar zoektocht vond ze dat waar ze eigenlijk al op haar 21ste mee in aanraking was gekomen: Voetreflexologie.

Ze veranderde van koers en volgde haar hart om op een andere manier, vanuit heelheid en *achpan mensen in hun gezondheidskwesties, zowel fysiek als emotioneel, met voetreflexologie te ondersteunen. (*Achpan staat voor universele levensenergie) Sinds 2002 is ze gediplomeerd voetreflexologe en aangesloten bij de Beroepsvereniging BER -Bond van Europese Reflexologen.

CAM

Dat was het begin van een ontwikkeling op de *CAM/ complementaire alternatieve behandelwijze. Na de BER-Voetreflexologie ging ze de 4 jarige studie Balans Praktiker /natuurgeneeskundige opleiding (2004-2008) volgen. Daar hoorde onder andere bij: Medisch Basis Kennis, iriscopie, Kruiden-Planten leer, Homeopathie, Bloem Balans systeem/Allixirs, Schussler zouten, en meer…

(*CAM uitleg vanuit de beroepsvereniging Kinesiologie: https://bvk.deskpage.net/Wat_is_CAM)

Uitbreiding modules/specialisaties

In de loop der tijd breidde de praktijk zich uit met verschillende specialisaties zoals: metamorfosemassage, vruchtbaarheids- en zwangerschapsreflexologie en Baby-Reflex. Ze volgde de masterclass bij Anna Verwaal over de gevolgen van geboortetrauma’s. Problematiek en/of trauma’s voor, tijdens en na de zwangerschap kunnen grote gevolgen hebben voor later in het leven. Hoe meer men deze trauma’s in zichzelf oplost hoe meer men de eigen leven LEEFT i.p.v. ‘overleeft’. Hoe jonger kinderen behandeld worden, hoe meer zij worden wie ze ‘echt zijn’, een mooie basis voor hun verdere leven.

Soms kan het nodig zijn om multidisciplinaire ondersteuning in te zetten, daarvoor werkt Edite samen met andere collega’s van diverse disciplines en kan er doorverwezen worden voor het behalen van optimale resultaten in het genezings- en helingsproces van de client.

Bijscholing en meer

Daarnaast heeft ze heel veel interesse in en volgde ze cursussen, workshops, lezingen, congressen over onderwerpen –dit is slechts een verkorte weergave: psychologie, numerologie, astrologie, (familie)opstellingen, NLP, Chodt methode/Llama Tsultrim, volledige cursus Sjamanistische Innerlijke Reizen, in Frankrijk gebaseerd op het werk van Olga Yahontova (vh Kharitidi), en meer…

Jaarlijks volgt ze bijscholing bij diverse instanties zoals: Bonusan/Natura Foundation, Vitakruid/Stichting Ortho Health Foundation, Vitortho, Metagenics, Nutramin, RP Sanitas Humanus/RP Vitamino en meer.

Declareren

Opdat de cliënt in aanmerking komt voor declaratie van de behandeling bij de zorgverzekeraar, is ze lid van beroepsvereniging BER, Bond Europese Reflexologen en heeft ze de door de overheid vereiste *MBK/Plato/CPION en de bijbehorende AGB-codes. Ook valt haar praktijk onder de wet WkkgZ. Het is afhankelijk van uw aanvullende verzekering of de consulten vergoed worden. Check daarom bij uw zorgverzekeraar. (*MBK Medische Basis Kennis).

Enthousiasme

Ze is niet meer opgehouden zich in deze materie te ontwikkelen, bij te scholen, kennis, ervaring en wijsheid te vergaren. Dit ontwikkelt ze door in haar praktijk en dat past ze toe in haar behandelingen, die daardoor dieper en breder bij de cliënten kunnen doorwerken. Ze ziet zichzelf als de ‘eeuwige student van het leven’. Ze is geboren met een natuurlijke passie naar kennis en weten én met een nieuwsgierige blik naar het leven. Haar enthousiasme spreekt boekdelen….

Contact:

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u informatie ontvangen en/of een afspraak maken voor een behandeling belt u dan: 06-4103 1764 Bij geen gehoor spreek de voicemail in. Voor een sneller antwoord terug, stuur een whapp /sms of email: info@flex4feet.com

Reviews:

Haar jaren ervaring past ze naar volle tevredenheid toe op haar cliënten. Binnenkort meer informatie!

Contact

06 41 03 17 64
info@flex4feet.nl
Loogkruidstraat 21
1313JE Almere

Social Media

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
© 2024 Flex4feet.com
Gemaakt door: Anna-Webdesign