Disclaimer

Algemene voorwaarden

Voor informatie zie hier de PDF

Corona maatregelen

Flex4Feet werkt volgens de door de overheid en haar
Beroepsvereniging gestelde eisen. Welke die zijn, leest u HIER – (Komt eraan!)

Bij hoesten, koorts of algehele malaise gaat de afspraak niet door, zowel vanuit de client als vanuit de voetreflexologe Edite dos Santos. Er worden geen handen geschud bij aankomst of afscheid. Gelieve de handen te wassen en desinfecteren voordat de voetreflexologe bij u de woning of locatie betreedt. Zorg ervoor dat uw voeten schoon zijn en droog. De voetreflexologe heeft haar eigen desinfectiemiddelen bij zich. De door de reflexologe gebruikte handdoeken worden in een plastic zak gedaan en meegenomen.

AVG

Flex4feet houdt zich aan de regelwetgeving omtrent AVG
Voor informatie ga naar deze PDF

Lijst zorgverzekeraars

Check altijd uw eigen zorgverzekering
Voor informatie ga naar deze LINK – (Komt eraan!)

Copyright

Flex4Feet doet haar best om zo goed mogelijk aan de copyright te voldoen, mocht u afbeeldingen tegenkomen die uw eigendom zijn laat het Flex4Feet weten dan zal dat gelijk van de website verwijderd worden.

De andere kant is dat men niet zonder toestemming content of afbeeldingen gerechtigd aan Flex4Feet voor eigen gebruik mag plaatsen, mits er een duidelijke verwijzing is met en naar de link van de website. Wilt u er zeker van zijn neem dan contact op met Flex4Feet: info@flex4feet.com

Informatie hierover staat ook op de Algemene Leveringsvoorwaarden

Belangrijk!

Deze vorm van therapie is geen vervanging voor huisarts of andere specialistische zorg, consult en advies. Overleg met uw huisarts, raadpleeg uw specialist. Voetreflexologie is een aanvulling en complementair aan de gevolgde doktersadvies/zorg.

Contact

06 41 03 17 64
info@flex4feet.nl
Loogkruidstraat 21
1313JE Almere

Social Media

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
© 2024 Flex4feet.com
Gemaakt door: Anna-Webdesign