Natuurgeneeskundig advies

Dit houdt in het adviseren en/of het inzetten van onder andere: schussler celzouten, voedingssupplementen (vitaminen, mineralen), planten en kruiden, bloesem-remedies, homeopathisch advies/ -klachtgericht, leefstijl advies, *Allixir, edelstenen, aroma therapie, licht-kleur therapie etc.

Dit wordt ingezet om het fysieke systeem te ondersteunen in het ontgiftingsproces, het loslaten van oude patronen en het implementeren van een nieuwe/betere leefwijze.

*Allixir is een lijn van 25 kruidenmiddelen die een ondersteunende werking hebben op uw gezondheid. Allixir ‘zet het lichaam aan het werk’. Blokkades (fysiek en emotioneel) worden opgeruimd, het lichaam wordt gereinigd en waar nodig geactiveerd of juist gekalmeerd.

Klachten die baat kunnen hebben bij Natuurgeneeskundig Advies zijn onder andere: reumatische klachten, hoofdpijn, gespannen spieren, spanning/stress, hsp, ad(h)d, HSP/Hoog Sensitief, er is een diversiteit aan klachten die in aanmerking komen voor voetreflex en natuurgeneeskundig advies, het reikt te ver om die hier allemaal te vermelden

Contact

Voor informatie en een afspraak belt u: 06-4103 1764, bij geen gehoor spreekt u dan de voicemail in. Voor een nog sneller antwoord terug, stuur een whapp /sms of email: info@flex4feet.com

Contact

06 41 03 17 64
info@flex4feet.nl
Loogkruidstraat 21
1313JE Almere

Social Media

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
© 2024 Flex4feet.com
Gemaakt door: Anna-Webdesign